Startsida | Kategorier | Lägg Till Blogg | Redigera Bloggens Info | Förlorat Kod? | Förlorat Lösenord? | Gratis Blogg | Bloggmallar | Skor på nätet
Sök    Sortera   

Gratis Blogg, Topplista.

Vill du börja blogga? Det finns ett flertal företag som erbjuder sina besökare att sätta upp en gratis blogg och på denna sida kommer vi lista de bästa!Svenska företag som erbjuder gratis bloggar:

   

Blogg.se - En av Sverige största och första bloggcommunitys.

devote

Devote.se - En till av Sveriges största bloggcommunity som växer så att det knakar!

bloggproffs

Bloggproffs.se - proffsig bloggcommunity som använder sig av wordpress.

bloggspace

Bloggspace - Stor bloggcommunity som har över 30,000 bloggar.

Blogga gratis med wordpress!

Wordpress.com och Wordpress.org världens största open source och gratis bloggverktyg.

Wordpress är en av de mest välutvecklade bloggverktygen som finns ute. Wordpress.com är ett en bloggcommunity precis som blogg.se, Wordpress.org och open source kod som du laddar ner till din dator och sedan laddar upp på din server och självklart är bloggen gratis. Wordpress.org är att rekommendera för de som är kunnig inom webbprogrammering då man fritt kan bygga och justera så att bloggen blir unik och precis så man vill ha den!

Gratis mallar till gratis blogg!

Det som är så speciellt med wordpress bloggen är inte bara att den är gratis, utan att det finns massvis med gratis mallar man kan använda till den också! Klicka här för att se dem.

Bloggen, den nya trenden.

Bloggen har kommit och segrat i den svenska internetvärlden, hundratusentals svenskar driver idag egna bloggar där de ständigt postar inlägg om sina liv och saker som intresserar dem. Bloggen är en ny form av journalistik där nyheter sprids snabbare och snabbare. Ett socialt nätverk byggs upp där bloggare kommunicerar med varandra genom att kommenterar varandras inlägg.

Sasmmanfattningsvis så har bloggen haft en enorm genomslagskraft i Sverige och blir en del av många svenskars vardag, ännu ett steg då våra liv sammanflätas med datorer och internet. Många undrar hur den nyabloggtrenden kan påverkar många unga människors liv, posetivt eller negativt? Självklart har den nackdelar men framförallt fördelar. Bara för att nämna några få: bloggare utvecklar sin skrift i det svenska språket, utrycka känslor i text, journalistik genom text, läsförmåga genom att ständigt läsa andra inlägg(kan jämföras med att läsa några sidor ur en bok varje dag), socialförmånga då man bygger upp ett socialt nätverk av vänner, bland mycket annat.


 


Billiga Bussresor | Hotell Uppsala | Aluminiumfälgar