Bloggare

Bloggat kan ha en allt från en dagbok till vad som helst och är enormt populärt här i Sverige. Under de senaste 15 åren har de exploderat och ger oss nu dagligen tips om allt möjligt. Här har vi samlat de absolut bästa bloggarna som Sverige har att erbjuda.

1

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip som länge varit känd under bloggnamnet Blondinbella driver för närvarande Nordens största blogg. Med hjälp utav sin bloggs popularitet har hon senare kunnat bredda sitt varumärke och arbetar idag också som en framgångsrik entreprenör där hon grundat och driver flertalet lyckade företag.
Isabella Löwengrips blogg handlar om mode, vardagen, hennes liv som mamma och entreprenör.

2

Bianca Ingrosso (Wahlgren)

Bianca Wahlgren Ingrosso är en känd bloggare och dotter till sångaren Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Hon har under en lång tid ägnat sig åt bloggande och blev med hjälp utav Kanal 5 och programmet Wahlgrens värld älskad av Sverige.
Hon har efter det tagit vara på intresset från sin växande fan-bas genom att:

  • Skapa sin egen podcast (Har du sagt A får du säga B)
  • Suttit i juryn för Talang i TV4
  • Varit sommarvärd i Sommar i P1
3

Kenza Zouiten

Modebloggaren Kenza Zouiten är i Sverige både en känd bloggare och entreprenör. Kenza föddes i Marocko och flyttade vid 6 års till Sverige där hon blommade ut till ett mediafenomen. År 2006 var Kenza 16 år och började då sin egen blogg, samma år uppmärksammade tidningen Metro att hennes blogg hade mer besökare än politikern Carl Bildts och satte där startskottet för en av Sveriges största bloggare.
Sedan dess har Kenza deltagit i både TV, byggt upp sitt eget varumärke Ivyrevel och fortsatt sitt bloggande med inslag av Kenzas liv, mode och inspirerande resor.

4

Alexandra Barbara Nilsson

Bloggaren Alexandra Nilsson mer känd som Kissie är en svensk bloggare ifrån Stockholm. Under januari 2007 startade hon sin blogg och sedan dess växt ut till att vara en av Sveriges största. I bloggen skriver Kissie om sitt liv, festandet, vänner och såklart produkter från välkända varumärken.

5

Fanny Lyckman

Fanny Lyckman är uppvuxen i Uddevalla och flyttade tidigt till Stockholm efter att ha gått ut gymnasiet i Skara. Väl i Stockholm byggde hon upp sin blogg fannylyckman.se, där hon postar bilder från sin vardag, resor och kläder som oftast kommer från större sponsorer.
Fanny Lyckmans blogg är främst byggd kring bilder och är perfekt för den som gillar mindre texter och inspirerande bilder.

6

Paulina Forsberg

Paulina Forsberg är en ny bloggare på marknaden som inriktat sig på dagens mode och hennes vardag. Med en mindre men växande blogg inspirerar hon sina följare med inspirerande mode och vardagliga event, där man får följa med på hennes äventyr. Paulina snappades under 2018 upp utav Metro mode, där Paulina idag bloggar om nya modetrender.