Modebloggar – topplista

Letar du efter en topplista på modebloggar? Då har du hamnat helt rätt! Här har vi listat de bästa modebloggarna i Sverige.

1

Linn Eklund

Linn Eklund började tidigt med arbete inom mode och jobbar vid sidan av sitt bloggande som showroom-koordinator för ett internationellt designerföretag. Hon reser mycket och delar samtidigt med sig utav sina modeupplevelser utomlands och fartfyllda vardagar.

2

Emelie Wikström

Modebloggaren Emelie Wikström som till vardags jobbar som stylist har grym känsla för att hitta perfekta klädkombinationer och nya stilar. I hennes blogg finner du vardagshändelser, plåtningar och såklart snyggt mode.

3

Hanna Stefansson

Den underbara modebloggaren Hanna Stefansson delar med sig utav trender inom modevärlden med guldkant. I hennes blogg följer vi med Hanna Stefansson i hennes vardag, resor och färgglada kläder.

4

Pamela Bellafesta

Pamela Bellafesta är en svensk stylist och jobbar numera som tidningen Metro Modes modechef, där hon delar med sig av underbara outfits, inspiration och skönhetstips.

5

Chrystelle Eriksberger

Med sin fantastiska personlighet samt spännande och tuffa klädstil har Chrystelle vunnit över många dagliga läsare till sin blogg. Här postas bilder på outfits och nya modetrender för alla.