Inspirerande konton att följa på Youtube

På YouTube dyker det alltid upp nya spännande talanger som kommer med nya och intressanta koncept och idéer. Här har vi samlat några av de som vi ser ha en ljus framtid för sig inom svensk YouTube.

1

Louise Jorge

Louises Jorges kanal erbjuder vloggar med exklusiva resor och delar av hennes vardag. Hon reser runt i stora städer som Paris, Rom, London, Marbella och New York där hon visar upp vad som shoppats och upplevts. Louise Jorge erbjuder en perfekt kanal för dig som gillar mode.

2

Edvin Almgren, Hannes Leonidsson och Gustav Wålm

Kanalen Vi3 skapades av de nära vännerna Edvin, Hannes och Gustav i staden Göteborg under 2019 och innehåller allt möjligt intressant. Här delar de med sig utav kul skämt, vloggar och när de testar nya saker de delar med sig utav till sina följare. Vad som kan ske på denna kanal vet man aldrig men det fokus på skratt.

3

Amanda Strand

Den tidigare välkända modellen Amanda Strand har börjat med Youtube! Hon har bland annat lagt upp en hel del sminkvideos, där hon visar upp på andra och sig själv hur man utför vissa sminktekniker och produkter. Hon har också testat på trenden hauls som innebär att man visar upp inköp från shopping.

4

Wilma & Emil

Wilma och Emil är syskon som gör YouTube tillsammans där de designar egna kläder och utför challenges tillsammans. På kanalen får man uppleva intressanta test av till exempel hur man tar snyggaste Instagrambilden.

5

Sabina Decireé

Sabina Decireé är en YouTuber som älskar att sprida kärlek och glädje. I hennes videos berättar hon mycket om sig själv och matvideos med fokus på veganska recept, allt detta sker i vloggar som blivit väldigt populära.

6

Lisette Alfredsson

Youtubern Lisette bor i staden Göteborg där hon jobbat som makeup-artist. På hennes kanal får du mängder av tips på hur man blir grym på att sminka och vad man bör tänka på. Hon visar också upp vilken typ av smink som används och säljer den också i sin webbshop där sminket som används inte är testat på djur.