Instagram, inredning – topplista

Inspiration är inte alltid lätt att hitta, men vi har här fyllt en topplista för just dig som söker inredningsinspiration! Kolla på de mest populära inredningskontona i Sverige.

1

Jesper Laursen

  • Följare: 867.04k

Jesper Laursen har med sitt inredningskonto på Instagram byggt ett flöde fyllt av inspiration för alla prisklasser och miljöer. Med en inriktning på en ljusgrå färgskala mixar han både modern och hemtrevlig inredning med vardagen.

2

Joanna Johansson

  • Följare: 335.55k

Med en perfekt blandning av familjeliv och inredning har Johanna Johansson tagit Instagrams inredningsflöde med storm. Här får man följa hennes liv med familjen kombinerat med mysiga inspirerande bilder på heminredning.

3

Carolina Gynning

  • Följare: 293.60k

Den svenska före detta modellen Carolina Gynning har under en lång tid deltagit i diverse mediasamanhang och även inom Instagram ses hon som en inspiration. På sitt Instagramkonto delar hon reseäventyr, händelser i livet blandat med inredningsinspiration.

4

Helena Löfstedt

  • Följare: 217.57k

Helena Löfstedts inredningskonto på Instagram flödar i underbar inspiration för den som vill hitta tips och idéer för sin egen bostad. Hon hittar ofta det vackra i simplicitet och detta ger alltid en fin balans i hemmet.

5

Vanessa Valderma

  • Följare: 178.61k

Vanessa älskar modern och mysig inredning som hon glatt delar med sig utav på sin Instagramprofil. Här får vi se vackert inredda rum blandat med familjens deltagande.