Sexbloggar – Topplista

Det har blivit populärt att både skriva om att läsa erotikbloggar som handlar om sex, porr och njutning. Vi har samlat fem bästa sexbloggarna som uppdaterar ofta, delar med sig av smakfulla bilder, spännande upplevelser de haft eller fantiserar om och recenserar sexleksaker för att du enkelt ska kunna hitta din nya favorit blogg.

1

Mina lustar

En sexblogg som samlar tjejer, par och män som delar med sig av sitt intresse av sex med flera, tjejsex, partnerbyten och att gå på sexklubbar. Antingen lever de som bloggar redan som swingers, eller så är de intresserade av att börja. Bloggen ska svara på funderingar som kan uppstå kring swingerslivet men också inspirera fler till att våga ta steget. De publicerar blogginlägg med text och bild dagligen.

2

Suzann sexeducator

Suzann Larsdotter är en auktoriseras socionom och sexolog som har fokuserat på sexologiskt hälso- och utbildningsarbete som sexologisk rådgivare. Hon är anställd av RFSU men driver sexbloggen helt på sin fritid. Hon skriver om saker som sex i böcker, erotik, feminism, fetischer, onani och kvinnor som har sex med kvinnor. Bloggen är lärorik och rolig att läsa för alla åldrar, de med mycket kunskap eller de som vill lära sig mer om sex.

3

Sex med oss, två sjuksköterskor

En erotiskblogg skriven av två tjejer som delar sina fantasier och upplevelser. De kallar sig själva för Puman och Divan och beskriver att de har olika typer av personligheter. Puman gillar att skriva texter som handlar om att hon ibland är dominant och ibland undergiven. Divan är den som gillar att skriva inlägg om mer galna saker inom sex, hon skriver ofta om sexleksaker och har sex med både tjejer och killar.

4

Fruns lust

En mogen gift kvinna med tre barn som börjat blogga med sexiga bilder och om sin sexlust som kommit tillbaka efter småbarnsår. Hon skriver om sina fantasier, sex, onani, lust och kåthet. Du som läser får följa med frun när hon beskriver sitt sexliv, använder sexleksaker och hon svarar ofta på frågor från sina läsare. Hon blandar innehållet med noveller, egna upplevelser och ibland bjuder hon in en gästbloggare.

5

invite2sex

Drivs av ett 45 årigt par som bor söder om Stockholm, de beskriver sig själva som två personers om gillar att resa och uppleva nya saker, inom minst inom lust och kärlek. De är öppna med vad de gillar, provar gärna nya fantasier och bloggar om det. De tipsar ofta om sexleksaker, hur de använder dem och deras favoriter. Vill du läsa om ett par som är lite äldre, gärna går på swingersklubb har du hittat rätt. Du måste vara 18+ för att läsa.

Vad skrivs det om på lustbloggarna?

Vad som skrivs varierar beroende på vem som står bakom, det är en källa till inspiration, diskussioner och personliga berättelser kring ämnen som sex, pornografi och intimitet. De som skriver porrbloggarna gör det av olika anledningar, vissa är sexologer och psykologer som vill dela sin kunskap på ämnet, medans andra gör det för sin egen njutnings skull.

Sexleksaker

Många som bloggar om lust och njutning recenserar sexleksaker för att kunna ge rekommendationer. Bloggarna ger ofta detaljerade beskrivningar av produkter som dildos, penisringar och glidmedel. De skriver om hur man kan använda sexleksaker i sitt sexliv för att öka njutningen och prova nytt.

Ställningar

En populär kategori är olika sexställningar, allt från hur man gör vanliga positioner roligare med sexleksaker till mer avancerade ställningar. De publicerar bilder eller beskriver ställningen detaljerat i inläggen. De som ligger bakom sexbloggarna vill inspirera sina läsare att prova något nytt som kan ge mer njutning.

Sex och lust

I lustbloggar är det vanligt att de lyfter frågor om sex, porr och intimitet för att kunna diskutera med sina läsare. Genom personliga berättelser och sexuella erfarenheter ger de råd om hur man kan öka lusten i en relation, om hur man kan prata med en partner om sina sexuella behov och uppmuntrar till att prova nytt.

Bilder och filmer

Att dela bilder och filmer, ge recensioner på erotiska filmer och tipsa om hur du själv kan skapa erotiskt innehåll är en stor del av erotikbloggar. De flesta bloggar inom lust, sex och porr är anonymiserade vilket gör det lättare att dela innehåll med erotiska inslag både på sig själv, sin partner och lånade bilder från andra.