Sportbloggar - topplista

Undrar du vilken sportblogg som är mest populär i Sverige? Vi har här samlat de största sportbloggarna som Sverige har att erbjuda.

1

Marcus Birro

Marcus Birro är en länge omdiskuterad bloggare som under en lång tid varit verksam i bloggvärlden. Hans största intressen att skriva om är framförallt politik, italiensk fotboll och på senare tid ÖSK (Örebro Sportklubb) där han startat ett samarbete som ambassadör för klubben och staden.

2

Erik Niva

Erik Niva har länge ansetts som en av Sveriges mest kunniga fotbollsexperter och visar tydligt upp sin expertis genom sin blogg Nivas Värld. Där kan man läsa om Erik Nivas resor, sportögonblick och historiska händelser med en fantastisk berättarkänsla.

3

Glenn Hysén

Den goa fotbollslegendaren och göteborgaren Glenn Hysén är känd för att dela med sig och vara pratglad Här hittar ni delar ur Glenns liv och en hel del tankar och idéer om Blåvitt och fotboll i världen.

4

Andreas och Trywall

På sportbloggen Maxstyrka kan man läsa om allt intressant från de stora styrketävlingarna runt om i världen. Allt från strongman till världens starkaste man och tiden som spenderas i gym.

5

Adam Steen

Bloggaren och längdskidåkaren Adam Steen delar i sin blogg med sig utav familjeliv, tankar i vardagen och såklart mycket om just skidåkning. Adam delar i sin blogg gärna med sig utav förberedelser inför tävlingar och vad som sker inom skidsporten.