Instagram-mode – Topplista

Letar du efter den bästa inspirationen av mode? Vi vet att det är svårt att hitta rätt, men här har vi samlat alla de viktigaste kanalerna från Instagram i Sverige.

1

Kenza Zouiten

  • Följare: 1.8m

Den kända bloggaren Kenza Zouiten har länge varit del av svensk social media elite där man bland annat får följa händelser såsom Kenzas bröllop, Kenzas podd (Kenza & Dani - När livet händer) och andra stora händelser i livet. Hon var nyligen gravid, men den 14/6–19 födde Kenza och hennes man Aleks Subosic en son.

2

Janni Delér

  • Följare: 1.39m

Den underbara Janni Delér är känd som influenser och modell för flera olika ända märken. Ursprungligen kommer Janni från Stockholm men nuförtiden lever Janni Delér och hennes man Jon Olsson (före detta proffsskidåkare) tillsammans i Monaco. Hennes Instagramprofil avspelar hennes liv där det alltid finns äventyr.

3

Angelica Blick

  • Följare: 1.22m

Angelica Blick är en av Sveriges absolut största reseinfluensers på Instagram. Med ett flöde fyllt av inspirerande filmer och bilder ifrån sina resor, går det inte att önska annat än att man kunde byta plats och ta över Angelicas konto. Angelica har också samarbeten med sponsorer, som exempelvis det senaste arbetet Angelica Blick och Nelly hade.

4

Johnny Edlind

  • Följare: 1.05m

Johnny Edlind från Paradise Hotel har länge varit högt på listan bland svenska modekonton på Instagram. Här delar Johnny Edlind med sig av outfits, inspiration av frisyrer och fina reseupplevelser.

5

Therese Lindgren

  • Följare: 931.78k

Allt började när Therese blev sjukskriven i två omgångar. Hon spenderade då all tid åt att läsa bloggar om smink och mode, hon blev inspirerad och skapade då sin egen blogg som snabbt blev känd. Idag gör Therese Lindgren vloggar där hon visar upp smink, sjunger och pratar mode. Genom sina sociala medier har Therese Lidgren vunnit flera priser och ses idag som en av de största bloggarna i landet.