Träningsbloggar - topplista

Träningsbloggar är något som de flesta någon gång hamnat på, för att hitta tips för att på bästa sätt gå ner i vikt och bygga muskler. Här har vi listat de som gärna ger dig de avgörande tipsen för din fysik.

1

Erik Börjesson

Den personliga tränaren Erik Börjesson har med bred kunskap under en lång tid delat med sig av fantastiska bloggupplägg med information om alla möjliga knep inom träning och hälsa. Tyvärr har inget postats på ett bra tag, men bloggen besöks ändå flitigt.

2

Daniel Richter

Bloggen Styrkelabbet är en av Sveriges mest omtyckta bloggar om träning och anses som en mer vardaglig blogg om träning och hälsa. Läsarna på Styrkebladet får här information om givande styrkeprogram och en närhet till posterna som läggs upp då det är mer råd än fakta.

3

Jens Sundén

Denna träningsblogg är otroligt omtyckt av erfarna inom träning men något mindre känd bland de som precis börjat följa träningsbloggar. Här delar Jens Sunden med sig av träningsrelaterade ämnen i detalj. Här kan man nörda ner sig med information från den påläste Jens.

4

Victor Bengtsson och Martin Juntunen

Bloggen The Winning Edge har på en väldigt snabb tid vuxit och blivit väldigt omtyckt. Här finner man flertalet artiklar om kost och träning som lyckats sprida sig och bloggen växer för var dag som går.

5

Jacob Gudiol och Niclas Neuman

Med väldigt bred källkritisk inriktning postar bloggen Träningslära all den nödvändiga informationen för just dig som tränar och håller koll på kosten. Detta har gett bloggen ett enormt intresse och anses idag vara den bästa av Sveriges träningsbloggar.